Durağan Anadolu Lisesi

Telefon : 0 505 676 89 68
Belgegeçer : 0 368 416 32 44
WEB https://dal.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. SAĞLIK SK. 8 EK DERSLİKLİ DURAĞAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 1 DURAĞAN / SİNOP
VİZYON : Durağan Anadolu Lisesi olarak; aldığı eğitimi günlük yaşantısında kullanabilen, gelişen teknolojiyi yakından izleyen, kendini ifade edebilen ve kendine güvenen, toplumla uyumlu, iletişime açık, geleceğin Türkiye’sine imza atacak gençler yetiştirmek ve bölgesinde alternatifsiz lider olmak.
MİSYON : Durağan Anadolu Lisesi olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendisi ve çevresi ile uyumlu olan, toplumsal değerlere ve olaylara karşı duyarlı, hoş görülü olan, aktif öğrenen, yaratıcı, bilgiye ulaşmada teknolojiyi kullanabilen, akademik başarısı yüksek,tercih edilen bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:10- 15:50